Current / Ajankohtaista

Kyynelpuutarhurin päiväkirja

 

FI |
Elokuussa julkaisen taidekirjan Kyynelpuutarhurin päiväkirja. Kirja on fiktiivinen tietokirja: se dokumentoi sekä taiteellista työtäni kyynelpuutarhurin saappaissa että kuvitteellista Kyyneltarhaa, ja se on runsaasti kuvitettu Kyyneltarha-teemaan kuuluvilla teoksilla ja luonnoksillani.

Kirjan julkkarit on sovittu Galleria Aarniin, elokuussa esillä olevan Kyyneltarha-näyttelyni yhteyteen. Kirja itsessään on vielä kesken, ja kaikki tarkemmat tiedot (lopullinen sivumäärä, ja hinta, jonka määrittää lopullinen sivumäärä) täydentyvät kesän aikana. Kirjan syntymistä – kyynelpuutarhurin sivuhuomioita matkan varrella – voi seurata omalla Facebook-sivullaan, minne myös kaiken lisätiedon ensimmäisenä ripottelen, kun sitä saan.

Mutta merkatkaa jo kalenteriinne:
Kirjan julkkarit Espoo-päivänä lauantaina 25.8.2018 klo 14.00 Galleria Aarnissa! Tervetuloa!

Galleria Aarnin tiedotussivu
Kirjan FB-sivu: facebook.com/kyynelpuutarhuri

EN |
On August, I’ll publish an artbook called Kyynelpuutarhurin päiväkirja, The Diary of a Tear Garderer. Unfortunately this book is printed only in Finnish – at least at first. After publishing it, I’ll start to find funding for its translation to English, and possibly to other languages. The book will show my artworks under Garden of Tears theme, as well as documenting my artistic work as a ‘tear gardener’ as well as the imaginary Garden of Tears.

0