Vihreää väriä – Sustainable colour

Vihreää väriä – Sustainable Colour
Suomen käsityön museo – the Craft Museum of Finland
11.9.–5.12.2021

Tässä tämän vuoden isoin ponnistukseni! Olen ollut mukana käsikirjoittamassa Vihreää väriä -näyttelyä ja luomassa sen näyttelysisältöjä. Näyttelyssä on esillä myös oma luonnonväri-installaatio, Värisade.

Näyttelyssä Suomen käsityön museo, Helsingin yliopiston johtama BioColour-hanke, Coloria.net ja juhlavuottaan viettävä ...

Lisää - More →

Taidetta lähimaksulla

Tervetuloa työhuoneelleni perjantaina 24.9.2021 klo 11-17!
Työhuoneellani on katsottavissa ja ostettavissa kaikenkokoisia ja -hintaisia teoksia, mutta tällä kertaa valokiilassa saavat olla pienet teokset, joiden maksimihinta on 50€. (Huom.! Ei alennusmyynti! Yli viidenkympin teokset on lähimaksupäivänäkin yli viisikymppiä – mutta tokihan niitäkin voi ostaa osamaksulla alkaen 20e/kk!)

Welcome to my studio on Friday ...

Lisää - More →

TEOS 2021 – Kattilahalli, Helsinki

TEOS 2021 24.9.–3.10.
Kattilahalli, Suvilahti (Helsinki)

Tervetuloa tekemään taidelöytöjä Kattilahalliin ja verkkokauppaan 24.9.–3.10.! Verkossa voit tutustua näyttelyyn ja ostaa teoksia mistä päin Suomea tahansa. Teoksia on nähtävissä jo verkossa!
Aukioloajat:
Ma–pe klo 11–18
La–su klo 11–17
Verkossa 24h (myös verkkokauppa aukeaa 24.9. – siihen saakka katsottavissa)
teosvälitys.fi/kauppa

Osallistun tänäkin vuonna taidegraafikkojen ja kuvanveistäjien ...

Lisää - More →

Työhuoneen kesäaukiolot / My Studio open in summer

Päivi Hintsanen
TYÖHUONE / STUDIO
Keskustie 21 (katutaso / street level)
Jyväskylä

Työhuoneeni ovet ovat avoinna vierailijoille heinäkuussa muutaman päivän joka viikko ja elokuun ensimmäisilläkin viikoilla vielä muutamana päivänä! Olet sydämellisesti tervetullut pistäytymään!

My studio is open for visitors for a few days a week through July and also for some days in ...

Lisää - More →
Anthotypical

Anthotypical

Anthotypical

FI | Aloitin työskentelyn Koneen säätiön kaksivuotisella apurahalla vuoden 2021 alussa. Toki jatkan edelleen vedosten tekemistä ja suunnittelen uusia kuvia jo tutuillakin tekniikoilla, mutta apurahatyöskentelyni pääroolissa on työskentely itselleni uusien ja vähän kokeellistenkin tekniikoiden parissa. Vuonna 2021 keskityn etenkin kasviväripohjaiseen antotypia-tekniikkaan, jota käytän ...

Lisää - More →

Näyttely Helsingissä / Exhibition in Helsinki

Munkkiniemen Taidelainaamo ja Kehys
Näyttely 22.5.2021 saakka
Munkkiniemen puistotie 7. Helsinki
munkkiniementaidelainaamo.fi
fb.com/munkkiniementaidelainaamo
Avoinna/open: ke-pe/Wed-Fri 11-17, la/Sat 11-15

Ensimmäinen näyttely yli vuoteen!
Munkkiniemen Taidelainaamossa esillä olevassa myyntinäyttelyssä on yli viisikymmentä teosta joista seitsemäntoista on kehystettynä. (Määrä toki taitaa vaihdella melkein päivittäin.) Vedokset voi kehystyttää halutessaan oston yhteydessä.
Tervemenoa vierailulle!

My first ...

Lisää - More →

Ikkunani on ihanin! – ja osallistu arvontaan!


Kuva: Linnea Kuhmonen Photography/@photolinnea

Kiitos teille, jotka äänestitte ihanaa ikkunaani!

—-

jyvaskylansydamessa.fi:

Taitelija Päivi Hintsasen jouluinen näyteikkuna on valittu tänä vuonna Ihana ikkuna-näyteikkunakilpailun voittajaksi. Kauneimmin somistetutun näyteikkunan kunniasta kilpailtiin Jyväskylän keskustassa nyt viidettä kertaa. Tällä kertaa teemana oli valo.

Kilpailun voittaja valittiin asiantuntijaraadin päätöksellä. Asiantuntijaraatiin kuuluivat Sanomalehti Keskisuomalaisen taloustoimituksen esimies Jorma Rahkonen, Jyväskylän kaupungin ...

Lisää - More →

Tervetuloa työhuoneputiikkiini joulukuussa! (Welcome to my studio in December!)

Työhuoneeni on avoinna useina päivinä joulukuussa!
Katso FB-tapahtuma

Työhuoneeni on kovin pieni ja vähän kioskimainen tila, jossa on hieman hankala pitää turvaväliä – joten turvallisuuden huomioon ottaminen on sitäkin tärkeämpää! Niin kivaa kuin kaveriporukassa liikkuminen onkin, toivon, että putiikkiini tulisi enintään kaksi vierasta kerrallaan. Samasta syystä toivon, että jos ikkunan läpi ...

Lisää - More →

Vierailut työhuoneellani / Visits at my studio

Koronatilanteen vuoksi en nyt syksyllä pidä työhuoneella avointen ovien päiviä kerran kuukaudessa, kuten suunnitelmani alunperin oli. Mutta työhuoneeni on edelleen auki sopimuksen mukaan – eli jos haluat vierailla, laita minulle sähköpostia paivi.hintsanen(a)coloria.net tai viesti Facebookin tai Instagramin kautta, ja sovitaan vierailuaika.

En kuitenkaan ota työhuoneelleni kuin kaksi ihmistä kerrallaan, joten ...

Lisää - More →
Page 1 of 18 12345...»