Current / Ajankohtaista

Lahjakortti (Gift card)

2016-03-02-10

FI | Lahjakortti on hyvä lahja!
EN | Gift Card (available only in Finland)

Lahjakorttini on painettu mulperipaperille, signeerattu ja koholeimattu ja kortin mukana tulee lahjakuori. Lahjakortti toimitetaan lahjakortin tilaajalle ykköspostissa tai sen voi käydä noutamassa työhuoneeltani työhuoneeni aukiolopäivinä tai erikseen sovittuna aikana.

Lahjakortin voi ostaa mille tahansa summalle.
Lahjakortti käy kaikkiin vedoksiin, joita on vielä saatavilla kauttani. Lahjakortilla ei voi lunastaa teoksiani gallerioista tai muilta välittäjiltä, se kelpaa vain suoraan minulta ostettaessa. Lahjakortti on voimassa puoli vuotta ja se koskee kertatilausta. Lahjakorttia ei vaihdeta rahaksi. Lahjakortti toimii myös osamaksuna teoksesta, joka on kalliimpi kuin lahjakortin summa.

Työhuoneellani paikan päällä asioidessa lahjakortilla voi ostaa sekä vedoksia että valmiiksi kehystettyjä teoksia.

Mikäli lahjakortin saaja ei pääse valitsemaan teosta työhuoneellani, voin lähettää teoksen myös postitse. Postitse voin lähettää vain vedoksia (en kehystettyjä töitä). Etätilauksena lahjakortti oikeuttaa www.paivihintsanen.fi -sivulla esitettyjen vedosten tilaamiseen ja lahjakortin tilaaja voi tehdä tilauksen sähköpostitse mainitsemalla lahjakortin numeron. Laskutan lahjakortin ostajalta varsinaisen lahjakortin arvon lisäksi pakkaus- ja postituskulut ostajan valinnan mukaisesti joko postista noudettavalle paketille (10€) tai postin kotiin kuljettamalle Ovelle-paketille (20€). Tällöin lahjakortin saajan ei tarvitse huolehtia teoksensa kuljetusmaksuista. Hinta sisältää ALV10%. (Hinnat 2019).

Koska teen jokaisen lahjakortin yksittäiskappaleena, lahjakortti kannattaa tilata ajoissa! Mikäli tarve on hyvin pikainen, voin toimittaa myös kotona printattavan version lahjakortista tai pelkän lahjakortin numeron.

Tiedustelut ja tilaukset suoraan minulta: paivi.hintsanen (at) coloria.net

(If You would like to order a gift card to be used in Finland, or for the gift cards to be used abroad, please email me paivi.hintsanen (at) coloria.net)

0