Current / Ajankohtaista

Vierailut työhuoneellani / Visits at my studio

Koronatilanteen vuoksi en nyt syksyllä pidä työhuoneella avointen ovien päiviä kerran kuukaudessa, kuten suunnitelmani alunperin oli. Mutta työhuoneeni on edelleen auki sopimuksen mukaan – eli jos haluat vierailla, laita minulle sähköpostia paivi.hintsanen(a)coloria.net tai viesti Facebookin tai Instagramin kautta, ja sovitaan vierailuaika.

En kuitenkaan ota työhuoneelleni kuin kaksi ihmistä kerrallaan, joten erilaiset koulujen, työpaikkojen tai harrasteryhmien vierailut eivät tänä syksynä onnistu.

Peruthan tapaamisen, jos sinulla on mitä tahansa hengitystieoireita tai muuten sairas olo.

Huom.! Teoksiani voi ostaa Jyväskylässä myös Jyväskylän Taiteilijaseuran taidelainaamosta. Taidelainaamon verkkokaupassa on näkyvillä vain pieni osa lainaamosta löytyvistä teoksistani. Jos olet jostakin työstä kiinnostunut, ja sitä ei lainaamosta löydy, saan sen sinne toimitettua muutaman päivän toimitusajalla. Hinnat ovat tismalleen samat sekä työhuoneellani että taidelainaamossa. Taidelainaamo sijaitsee Galleria Beckerin talossa, Seminaarinkatu 28, ja on avoinna tiistaista perjantaihin 12-17, lauantaina 12-15 ja sunnuntaina 12-16.

EN |
Because of the Covid-situation I won’t be having my once-a-month open doors days at my studio, like I had planned. But my studio is still open by agreement – so if you wish to visit, please email me or send a message via FB or IG, and let’s set a date.

However, I have a limit of two visitors at a time, so any kind of group visits can’t be arranged this fall.

Please, do cancel the visit, if you have any, even smallest, symptoms like cough or any respiratory infection symptoms.

Please note, that in Jyväskylä you are also able to buy my art at the artotheque of the Jyväskylä Artists’ Society. There’s only a small portion of all my available artworks at the webshop of the artotheque. If you are interested of some of my artwork which can’t be found at the artotheque, I can bring it there in just a few days notice. The prices are exactly the same if you buy from me or if you buy from the artotheque. The artotheque is situated at the Gallery Becker house, in Seminaarinkatu 28, and it is open from Tuesday to Friday 12-15, on Saturday 12-15 and on Sunday 12-16.

0