Tilaa Värinkeräilijän pieni käsikirja

 

Värinkerääjän pieni käsikirja
Värinkeräilijän pieni käsikirja
Teksti, ulkoasu ja taitto: Päivi Hintsanen
Kustantaja: Coloria.net d:sgn
ISBN 978-952-68471-2-2
120 sivua, sisus mustavalkoinen, pehmeäkantinen, kierresidonta
Kirjan koko 18 x 11cm
Jyväskylän yliopistopaino
Jyväskylä 2023
Hinta 20,00 € (sis. alv 10%)

(Tilauslomake sivun lopussa)

Värinkeräilijän pieni käsikirja esittelee lyhyesti viitisenkymmentä yleistä taiteilija- ja harrastajaväreistä löytyvää yksittäistä pigmenttiä. Esittelyjen vieressä on sivu omille värinäytteille. Kullekin pigmenttiesittelylle ja näyteväreille on varattu aukeama.

Kirjaan on koottu nimenomaan tämän päivän pigmenttejä. Monet historialliset väriaineet ovat aika lailla kadonneet taiteilijoiden paleteilta myrkyllisyytensä, huonon valonkestonsa tai muiden epäedullisten ominaisuuksiensa vuoksi. Tällaisia pigmenttejä ovat muun muassa lyijyvalkoinen ja muut lyijyvärit, sinooperi, espanjanvihreä, kromikeltainen ja useat raskasmetalliyhdisteet. Niitä ei tästä kirjastakaan löydy.

Mutta pienien kansien väliin on silti saatu mahtumaan niin ikivanhoja pigmenttejä kuin niitä parin vuosikymmentä sitten syntyneitäkin, jotka ovat jo vakiintuneet taiteilijakäyttöön!

JÄLLEENMYYNTITIEDUSTELUT ja MUUT KYSYMYKSET:
paivi.hintsanen@coloria.net

 

 

Tilaustiedot ja -ehdot

Käsittelen henkilökohtaisesti ja manuaalisesti kaikki tilaukset saapumisjärjestyksessä, joten tilauksesta ei tule samantien automaattista tilausvarmistusta. Lähetän tilausvarmistuksen sekä maksutiedot sähköpostiin vuorokauden sisällä tilauksen saapumisesta (usein nopeammin). Postitan kirjan mukana ostoksesta kuitin alv-erotteluineen.

Lähetän tilauksen kolmen arkipäivän sisällä siitä, kun maksu näkyy tililläni.

Lähetyskulut Manner-Suomessa alkaen 5,00 €

Tilaa Värinkeräilijän pieni käsikirja

Mikäli tilaat 4 kpl tai enemmän, kirjoita määrä ja mahdollisia muita lisätietoja "Muuta"-laatikkoon.
Kirjan hinta on 20,00 € / kpl, eikä siitä tule paljousalennusta.
Huom.! Jos tilaat useamman kirjan ja valitset halvimman vaihtoehdon, lähetyskulut ovat edelleen 5,00 €, mutta pakettia ei voida välttämättä kokonsa vuoksi toimittaa kotiin muun postin mukana, vaan se tulee noudettavaksi postista tai automaatista.
Ilmoita tässä jos haluat tilata kirjan Ahvenanmaalle tai ulkomaille (lasken lähetyskulut erikseen), tai jos tilaukseen tai lähetykseen liittyy muita toiveita