Current / Ajankohtaista

Lahjakortti (Gift card)

2016-03-02-10

FI | Lahjakortti on hyvä lahja!
EN | Gift Card (available only in Finland)

Lahjakorttini on painettu mulperipaperille, signeerattu ja koholeimattu, ja siihen kuuluu kermanvalkoinen, musta tai hopeanvärinen kuori. Lahjakortti ja kuori toimitetaan lahjakortin tilaajalle ykköspostissa.

Lahjakortin voi ostaa mille tahansa summalle. Laskutan ostajalta varsinaisen lahjakortin arvon lisäksi pakkauskulut (5€) ja postikulut ostajan valinnan mukaisesti joko postista noudettavalle paketille (8,50€) tai postin kotiin kuljettamalle Ovelle-paketille (19,50€). Tällöin lahjakortin saajan ei tarvitse huolehtia teoksensa kuljetusmaksuista. Hinta sisältää ALV24%. (Hinnat 2018).

Lahjakortti oikeuttaa www.paivihintsanen.fi -sivulla esitettyjen vedosten tilaamiseen lahjakortissa mainitulla lahjakortin numerolla ja lahjakortin tilaaja voi tehdä tilauksen sähköpostitse. Lahjakortti käy kaikkiin vedoksiin, joita on vielä saatavilla kauttani. (Lahjakortilla ei voi lunastaa teoksiani, jotka ovat myynnissä gallerioissa tai muilla välittäjillä.) Lahjakortti on voimassa puoli vuotta ja se koskee kertatilausta. Lahjakorttia ei vaihdeta rahaksi. Lähtökohtaisesti lahjakortti koskee irtovedoksia, mutta lahjakortilla ostettavien teosten kehystyksestä voidaan sopia erikseen.

Koska teen jokaisen lahjakortin yksittäiskappaleena, lahjakortti kannattaa tilata ajoissa! Mikäli tarve on hyvin pikainen, voin toimittaa myös kotona printattavan version lahjakortista tai pelkän lahjakortin numeron.

Tiedustelut ja tilaukset suoraan minulta: paivi.hintsanen (at) coloria.net

(If You would like to order a gift card to be used in Finland, or for the gift cards to be used abroad, please email me paivi.hintsanen (at) coloria.net)

0