Numeroimattomat vedokset – Unnumbered edition

FI
Numeroimattomat vedokset ovat pigmenttimustevedoksia taidegrafiikkapaperille tai laadukkaalle valokuvapaperille.

Vedokset on signeerattu, mutta niissä ei ole rajattua vedosmäärää – mikä näkyy vedosten edullisessa hinnassa. Mattagrafiikapaperille vedostettuja sarjoja valmistan kutakin sarjaa kuitenkin vain rajoitetun ajan, yleensä kolmen vuoden ajan – ja muutama vedos kerrallaan. Voi olla, että teoksia lähtee maailmalle useita tai vain muutamia.

Vedosten takana oleva merkintä ei kuitenkaan ole uniikkimerkintä tai numerointi, vaan taakse on merkitty vedosten valmistusvuosi ja kuukausi (joissakin tapauksissa päivämäärä).

Valokuvapaperille vedostettuja kuvia on mahdollista saada myös eri kokoisina, mattagrafiikkapaperille vedostettuja ei. Ota yhteyttä, jos haluat lisätietoja.

EN
Unnumbered edition prints are pigment ink prints for art / graphic print paper or high quality photo paper.

The prints are signed, but they don’t have numbering or any unique markings – which is seen on the economical price of the prints. But they aren’t totally unlimited, the graphic art paper prints are limited editions in another way: I make each series only for limited – usually for three years – time, only a couple of prints at the time. So, there might be several prints or just twenty.

The marking at the back of the print however is not a number of the print or any other unique marking, but the year and month (and in some cases date) of making the particular print.

Prints made for photo paper are also available in different sizes, but those printed on matte graphic art paper are not. For more information, please contact me.


 

 
 
varjokuvia4
Varjokuvia
Shadow Images 
2010-2012
4 prints

Lisää / Read more


hetki1
Hetket
Moments
2010-2012
4 prints

Lisää / Read more

rannoilla3
Rannoilla
On the Shores 
2010-2012
4 prints

Lisää / Read more


santakarin_pooki
Majakoilta
From Light House Sites
2009-2011
7 prints

Lisää / Read more

kevat
Vuodenajat
Seasons 
2009-2011
4 prints

Lisää / Read more