Current / Ajankohtaista

Postituslista – Mailing List


Viisasten tee – Tea for the Wise

FI | Uusi EUn tietosuojalaki vähän taas pyörittää postituslistoja. Absoluuttisesti suurin osa tällä hetkellä postituslistalla olevista osoitteistani on kerätty niin, että asianosaiset ovat ilmoittaneet itse haluavansa listalle. Mutta osa osoitteista on tullut gallerioiden ja muiden teosmyyjien välityksellä – eikä itselläni ole tietoa, mitkä niistä ovat tulleet mistäkin. Nyt toukokuussa voimaan tuleva uusi laki tekee käytännössä tästä vuosien ajan kootusta tiedotuslistasta laittoman.

Ehkä lakia ei tarvitsisi tällaisessa tapauksessa niin kirjaimellisesti noudattaa, mutta koska osoitteista moni on jo vanhentunut – sekä postitusosoitteista että sähköposteista – niin ehkä on hyvä järjestää pieni kevätsiivous ja tästä lähtien lähettää kutsuja vain niitä haluaville!

Siis: jos haluat jatkossa näyttelyjen avajaiskutsuja, tietoa tapahtumistani tai mahdollisesti uutiskirjeen muutaman kerran vuodessa, ilmoittaudu postituslistalleni!

EN | The new EU GDBR laws are messing my mailing lists! Absolutely the greatest part of the addresses and emails on my mailing lists right now are collected from the persons themselves as they have wanted to be on the list. But I have received some of the contact information via galleries and other resellers – and I can’t identify which address has come in which way. This new law makes this kinds of list illegal.

Maybe I shouldn’t even follow the law so literally in this case, but since many of addresses are already expired, maybe it’s a good thing to refresh the whole list – and send invitations and stuff to the persons who really wish to have them!

So: If in future you’d like to receive my exhibition invitations, information about my events or possibly a newsletter few times a year, please, join my mailing list!

0