Current / Ajankohtaista

Poissa-sarjan loput vedokset puoleen hintaan / The rest prints of Absent series for half a price

FI | Toukokuun 2020 loppuun saakka kaikki loput Poissa-sarjan vedokset puoleen hintaan 35€ (norm. 70€). Kotimaan postitus ilmaiseksi ja posti tuo paketin suoraan postilaatikkoon / postiluukkuun. Alennus ja ilmainen postitus vain minulta tilattaessa!

Teossarjan kustakin kuvasta on olemassa viisi vedosta, joista kaikista kuvista vedos 1/5 on kuulunut installaatioon. (Näyttelypaikat löytyvät teossivulta, josta myös löytyvät sarjan kaikki 200 kuvaa: paivihintsanen.fi/poissa-absent-2009

Jos olet kiinnostunut, lähetä viesti FB-sivuni kautta tai sähköpostitse: paivi.hintsanen(a)coloria.net

Useita vedoksia on enää vain yksi kappale jäljellä (useimmista nimenomaan installaatiossa ollut 1/5-vedos, jossa saattaa olla pienet “hampaanjäljet” yläreunassa). Tieto viimeisestä kappaleesta on merkitty teossivulle vain siinä tapauksessa, kun vedosta ei ole enää saatavissa minulta, mutta on vielä saatavissa muualta: kuvan alla on yhteystiedot, mistä sitä voi tiedustella. (Jälleenmyyjillä vedos on myynnissä normaalihintaan ja heillä on omat postikulunsa).

Huom.! Vedospaperissa on hyvin pieni marginaali, n. 0,5cm. Kehyst(ett)äessä kannattaa huomioida, että vedokset on poikkeuksellisesti signeerattu ja numeroitu kuvan oikealle puolelle pystysuunnassa.

 

EN | In May 2020 rest of the prints from Absent series are all sold for half-a-price á 35€ (normally 70€). Postage to Finland is free, for other countries, please enquire the price.

There is an edition of five prints of each picture of this series. The print numbered 1/5 was part of the installation which toured 2009-2014. Exhibition tour dates and all 200 prints can be found on the project series page at: paivihintsanen.fi/poissa-absent-2009

If you are interested, please send me a message via my FB page or email me paivi.hintsanen(a)coloria.net

From many images there is only one print left. The last print of the series is marked in the webpage only in case I don’t have the print anymore myself; in that case, there’s a contact information below each image, where you can inquire the print in question. (They don’t have the same discount and the shipping costs vary depending on the reseller.)

Please note, that the paper margin is very small (0,5cm). In case of framing, please note, that each print is signed and numbered, not below the image as usually, but sideways in the right side of each picture.

0